sunnuntai 26. huhtikuuta 2015


Hieman esimakua tulevasta


Nyt on Muumivillitys iskenyt kunnolla.Omistan noita muumikankaita aikamoisen määrän.Kun en oikeastaan tarvitse niitä itse,mutta en voi heittää niitä poiskaan.Aina syntyy tutuille vauvoja,ja mikä onkaan mukavampaa kuin antaa itse tehty lahja.Nytkin on vauvoja useampi joskin vielä osa masussa ja osa nähnyt päivänvalon.

Tässä on palat yhdistämistä vaille valmiina ja samalla voi alkaa miettimään reunusta.Voi voi varmaan vielä ongelmia tulossa.Vai luulenko vaan?


Pieniä villasukkia




kun istahdan sohvalle,niin otan aina neuleen käteen.Teen kaikista jämä langoista pieniä villasukkia.
Olen neulonut sukkia "jemmaan" niin paljon että niitä on aina valmiina,niin isoja kuin pieniäkin.
Varmaan jonkin asteinen sairaus tämäkin on.Lankoja on aina varalla jos innostus iskee,sitä paitsi niille löytyy aina tarvitsijoita.


 Muumeja pienelle pirpanalle.Peite on menossa työkaverini lapsen tyttövauvalle.



Pieni pirpana saa Muumikankaasta ommellun peitteen.Peite on taustaltaan yksivärinen vihreä.




Kuva on epäselvä ja värit eivät näy kunnolla.Peitte sai samaa vihreää reunaan kuin taustaankin.Lisäksi reunassa on kapea kantti kuviollisesta kankaasta.
 Nella sanoi minulle,mummi, sinun blogisi on täynnä laukkuja ja siksi se on tylsä.Tee myös jotain muuta.....esim. penaali



Penaali on sitten tällainen....pellavaa ja pitsiä oli toivomuksena.

pituus on 25cm
lev.          15cm

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

 Vihdoin ja viimein laukku on saatu valmiiksi.Kuvat ovat epäselvät,selvästi kamera heilahtanut vai onko valo vaikuttanut.Kuva otettu parvekkeella ja ikkunasta kenties heijastus.

Laukku on molemmin puolin samanlainen.Vuoresta ei ole kuvaa,sisätasku löytyy.Sangat ja kanttaus taas jouduttu laittamaan erikankaasta,mutta mielestäni sopii hyvin tuo musta.

perjantai 3. huhtikuuta 2015

 Varmaan moni ihmettelee näitä korkkari kankaisia laukkuja.Voin paljastaa salaisuuden.Muutamavuosi sitten tarvitsin uudet korkkarit ja tyttäreni ehdotti,osta punaiset.Aikani emmin kyseisiä kenkiä,mutta kas kummaa,korkkareista tuli hitti.Eli olen aivan myyty kun löydän kankaan jossa korkkareita ja siksi omistan näitä laukkuja.(niitä korkkareita löytyy myös)
Nappi on lapsenlapsen löytö.....vuori on samaa kuin edellisessä laukussa,jotain pariisi aiheista jossa pinkkiä.Näköjään näistä koukeroista en pääse eroon,en kai osaa muuta tikkausta (olisi kiva osata)