sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Hattu on valmis


 Lieri tikattuna




 Pääteltävää ja pujoteltavaa on enemmän kuin tarpeeksi


 Kuvun vuori on tavallista puuvillaa.Vuoreen ompelin kaarevan ripsinauhan tukemaan mutta eipä näy kun on valkea. Kas kummaa,itse kuvusta en ottanutkaan kuvaa.



 Kun ei ole päätä johon laittaisi hatun niin eikös tämä lasisylinteri vastaa sitä


Lieriä voi taivutella,on siksi töpäkkä et pysyy hyvin.Molemmissa puolissa on tukikangas ja tikkaukset n.7mm välein.
Hattu pääsee näkemään maailmaa puolelta jos toiseltakin.....omistaja on karavaanari ja siksipä hattu on menossa aika paljon.

lauantai 23. toukokuuta 2015





Kuva arvoitus?????

Nyt ollaan ns.vierailla vesillä........kolmiolirpakkeita on kaikkiaan kuusi kappaletta ja melkein ympyröitä kaksi.Saas nähdä mitä tulee vai tuleeko mitään,nähtäväksi jää.
Varmaankin ompelevat ihmiset tunnistaa nämä osat.Nythän alkaa olemaan kesä ja siksipä tarvitaan hellehattu.Toivottavasti voin näyttää teille valmiin tuotteen pikaisesti.

keskiviikko 6. toukokuuta 2015

 Uskomatonta mutta totta



 Olen halunnut tehdä näitä kukkaroita,mutta aina on jokin yllätys tullut mukaan.Oli aivan pakko taas kerran kokeilla näiden tekoa......ei nytkään täydellinen mutta lähes. Kuvassa näyttää et toinen kulma olisi huonosti käännetty ja kun tarkastelin itse tekelettä niin asia myös oli.Voi minua kun olin huolimaton.



 Tämä on tälle päivälle toinen versio.Ekassa liimaa oli aivan liikaa ja tulos sen mukainen.
Vielä kun saan kaavoituksen onnistumaan eli hieman parantelen,niin jo vot kaikki hyvin tai sitten ei.

Vuori on napattu punaisesta.....sattui olemaan lähellä.Kehysten puristaminen onnistui oikestaan paremmin kuin hyvin.Nyt kokeilemaan uutta.....vielä on yksi tällainen pieni kehys jota voi testata ja sitten siirtyä isompiin.

maanantai 4. toukokuuta 2015




Villasukkia pienille jaloille.Vappu oli oivallista aikaa kutoa.Lankana on Step......aivan ihana lanka.Jos ei löydy muuta käyttöä niin annan hyväntekeväisyyteen....kohteita varmaan löytyy vaikka ja kuin.Sukat ovat sellaista vauvakokoa.