keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

                         

                                YHTEISTYÖTÄ TIKATAN kanssa






Olen tosi onnellinen.....olen saanut yhteistyökumppanin TIKATASTA ja Nicola on siellä aivan ihana
tyyppi ja ennen kaikkea ammattitaitoinen.

Tänään Nicola opetti HUSGVARNA Designer Topaz 50 käyttöä......kirjonta oli ja on edelleenkin hakusessa,mutta luotan kuin pukki suuriin sarviin,varmaankin opin koneen.

Voin aivan lämpöisesti suositella TIKATAA.....tarvitsetpa sitten ompelutarvikkeita,koneita tai sitten opetusta niin ole rohkea ja käänny asiantuntevan myymälän puoleen.

Lämpöiset ja isot KIITOKSET Nicola......kyllä tämä tästä lähtee pikkuhiljaa onnistumaan,onhan tässä eka kirjonta näkösällä.



tiistai 22. maaliskuuta 2016





Pääsiäiseksi





 Nyt voi sanoa,tulipa tehdyksi.Kun katson kuvista niin voi pyhä jysäys......onhan aivan sillisalaattia.
Livenä tämä ei ole lainkaan kirjavanoloinen


 liina on ommeltu kaitaleista jotka ovat toisesta päästä kapeammat ja kaikki kaitaleet ovat kirjavia ja päälle on aplikoitu käsinvärjätystä kankaasta munia.


 olen ommellut vapaatikkauksella muutaman ihmeellisen näköisen tirpan


tausta ommeltu ruudullisesta kankaasta  ja reuna kantattu vinonauhalla.Koko on hyvinkin pieni....pit.n.65cm ja lev.n.28cm

torstai 17. maaliskuuta 2016


Kyllä nyt kelpaa




 vai mitä olet mieltä.Ostin tällaisen nuppineulatyynyn,vai pitäisikö sanoa tuolin.En voinut vastustaa,koska mielestäni tämä oli niin päheä.Kuten huomaat,niin siinä on pieni tyyny johon voi laittaa neuloja ja  istuinosaan lisää.



Sakset pysyy hyvin mukana sillä taustassa on paikka valmiina.Yllätys yllätys sakset leikkasivat lankaa hyvin.


Kun nostaa istuimenkantta,niin sinne voi laittaa pieniä nappeja,mutta itse ajattelin tehdä siitä sormustimelle kodin niin ei tarvitse etsiä sitä.
Voisinkin todeta,että kyllä matkustaminen on kivaa kun seuralaisena hyvä ystävätär Merja ja siis silmiä tuplasti enemmän niin silloin nähdään kaikkea kivaa.Tämäkin ostos tosi "tärkeä"ja sarjassamme pakko ostaa.Voivoi paljon jäi ostamatta mutta seuraavalla reissulla uudet ostokset,siispä nyt tekemään ostoslistaa ja varamaan matkaa,silloin tulee sohva....täytyyhän ompelupöytä sisustaa.


maanantai 7. maaliskuuta 2016

Varjostin



 Viikko vierähtänyt ja uusi varjostin on valmis,toki sähköjohto puuttuu.Tämä on tarkoistus laittaa ikkunaan.Nyt täytyy todeta että yllätin itseni täysin......tarkoitus oli tehdä pelkkä valkoinen mutta kuinkas kävikään kun nauhoja piti valita.Ei näytä valkoiselta ainakaan minun silmissä.



 Nyt kyllä väri on hieman vääristynyt......on enemmän roosa





Tässä hieman lähikuvaa vielä.