keskiviikko 15. helmikuuta 2017Valmiit


 tallukkaat varrellisena
 taas on kierrätystä harrastettu eli farkut ovat uusio käytössä,nyt ovat sisävuorena


 pohja on huovasta ja nyt voisin kertoa surkuhupaisen tarinan.Olisin halunnut laittaa näihin kumipohjan mutta kas kummaa suutarit eivät suostuneet myymään pohjamateriaalia.Yksi suutari oli sairaana joka olisi voinut auttaa ja hintakin olisi ollut ok.Toinen suutari ihmetteli aikansa ja löytyi jos jonkinlaista vikaa...oli liian huokonen pohja....ei siinä tule pysymään mikään tai voinhan sitä yrittää ja se maksaa 50€.Yritin kysellä josko hän myisi materiaalin niin laitan itse....ei käy sanottiin suutarissa,mutta mene Etolaan ja laita itse jos olet käsityöihminen.Yksi suutari oli jo alkupuheissa sitä mieltä että tuhoon tuomittu mutta tuo nyt ne tänne niin katson kannattaako alkaa edes yrittämään.En vienyt ja kyllä nyppii nyt,olisin halunnut ne lapin reissulle mukaan.
Hinta oli kyllä kovin vaihteleva 36-50€ ja vielä ei takeita onnistuuko.
Noh,katsotaan kuin käy,menenkö Etolaan katsomaan pohjamateriaalia ja liimaan itse.
tässäpä tallukkaat ovat "vuokrajaloissa".Nyt annan teidän olla rauhassa jokusen aikaa mutta uudet ovat suunnitteilla ja niihin palaan myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Tosi hienot tuli! Kyllä nuo suutarit sitten osaa olla, mikä siinä onkin ettei voi kaveria jeesata.
    Ymsmärsinkö että lähdette hiistolomaa viettämään?

    VastaaPoista
  2. Kiitos....toisaalta ymmärrän suutareita mut toisaalta en,luulisi et sama saako rahat tarvikkeista vai työstä.Kyllä ymmärsit oikein....Ylläs kutsuu,olen into pinkeänä.

    VastaaPoista