perjantai 24. marraskuuta 2017






Uusi kissarotu


 Eilen aamulla sain aamupalaa syödessä ahaa elämyksen.....piirrän naivistisen kissankaavat ja tuumasta toimeen,tässä tulos.Piirtäessäni päätin et käytän pieniä jämäpaloja,eli tulemme näkemään erilaisia "kissoja"....kuten huomaa tästäkin kissasta,korvat ovat eriväriset.Tämä on nyt eka versio ja jatkossa yritän korjata kommelluksia pois.Kuten huomaat en ole mikään piirtäjä enää vaikka joskus olen ollutkin,mutta siinä kai tämän kissan juju onkin.

Jostain syystä,en tiedä itsekään mistä niin halusin hillittömän pitkät jalat ja tossut jalkaan.Tässä kissassa ei ole irtoavia osia,siis turvallinen leikkikaveri pienokaisille.Myös pesunkestävä.....huoletta koneeseen.Täytteenä käytin samaa vanua kuin tyynyissä on.
Silmät,nenä ja suu on muliinilangalla ommeltu.

 Hännän kanssa on hieman ongelmia.....kuinka pitkä,onko suora ja kuinka sen kiinnitys tehdään.Nyt on ommeltu päälle kiinni.Oliskohan kannattanut miettiä teknisiä asioita ennenkuin lähtee sooloilemaan.
Voitte vaan kuvitella millaista oli kääntää näitä kapoisia osia.....ei ollut aivan helpoimmasta päästä.
Merkkini ompelin "mekon"alareunaan.
Nyt on tossut sentään samaa paria,jatkossa voi olla myöskin erilaisia.

Kokoa tällä kissalla on kokonaista 37 cm eli aivan kivan kokoinen.

4 kommenttia:

  1. Siro ja simpsakka kissarotu on löytynyt! Tosi kiva, ja pienissäkin käsissä helposti roikutettava hoikkien raajojensa ansioista.

    VastaaPoista
  2. Kiitos.Toivottavasti pienet tykkäävät roikottaa ja käyttää unikaverina.

    VastaaPoista
  3. Tulin katsomaan, kun itsekin pidän kissatöistä. Veikeä, ei niitä oikeitakaan kissoja ole kahta samanlaista. Monasti kun alkaa miettimään yksityiskohtia etukäteen se alkuidean innostus alkaa laimentua. Tulen katsomaan seuraavaakin kissaa. Irmeli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irmeli.....kiva että olet pistäytynyt blogissani ja tervetuloa uudelleenkin.Melkeinpä voisin sanoa,ettei tullut sellainen mitä olin tekemässä mutta ei haittaa.Aina kiva yllätys millaisen saa aikaiseksi.

      Poista