torstai 5. heinäkuuta 2018




Pussukoita






Näille ei näy loppua.Paloja on saatava pois nurkista ja mikä kätevämpää kuin pussukan ompelu.No,siinä ei kyllä paljon palat vähene.Tykkään niin valtavasti tästä kankaasta.Olen hankkinut sen joskus että teen jakun,kun ei tullut jakkua niin tulipa pussukka.
Tämä on pellavaa ja voi hyssykät tuota tikkausta,mutta tikattu kuitenkin.Välissä on puuvillavanu sekä kangas.Vuori on ommeltu paloista täysin ja kas kummaa ei kuvaa.

Lev.25cm
kork.19cm
pohja.6cm









Tästä ei voi erehtyä sisällön suhteen.Tämä on ommeltu minun uuteen laukkuun,josko kamat pysyis  tallessa.Vuorena on samakangas ja välissä puuvillavanu sekä puuvillakangas.

lev.ylhäältä 17cm
kork.11cm
pohja 5cm

8 kommenttia:

  1. Kivan pirteä kangas, tikkaus muistuttaa paljon omia koukeroitani, sydämiä lisäksi. Pussukoita ei koskaan ole liikaa. Oletko kokeillut kokonaan aukeavaa pussukkaa, open wide zippered pouch, ei tarvitse näperrellä vetoketjun päitä? Itse ihastuin siihen malliin. Irmeli

    VastaaPoista
  2. Kiitos Irmeli.Koukeroita tosiaan on jos minkälaista.En ole tehnyt konaan aukeavaa,en tiedä miksi.Yksi syy varmaankin on et vetoketjut ovat oleet mitä ihmeellisemmän pituisia ja ajattelen aina et en viitsi näin pientä tehdä.

    VastaaPoista
  3. Kivoja pussukoita. Tuo kangas on kyllä tosi kaunista.

    VastaaPoista
  4. Ihania pussukoita, kauniita kankaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tilkkureppu.Kukallinen on ikivanhaa pellavaa ja toisen ostin äskettäin.

      Poista
  5. Kyllä nyt on huulipunille ja puutereille ja muille tupsuttimille kauniita pussukoita.

    VastaaPoista