maanantai 26. helmikuuta 2018





Hexagoneja




 Nyt voin todeta,että lopullinen hulluus on iskenyt.En ole aiemmin tehnyt tällaisia ja siksipä päätin kokeilla vaikkei ole minkäänlaista kokemusta tai koulutusta näihin.Se mitä osaan ja tiedän on netin ihmeellisestä maailmasta saatu oppi.
Siltikin ja oikeastaan siksi yrittämään.Kaavat piirsin itse,sillä oli kiire kokeilemaan ja jos olisin tilannut niin sehän olisi kestänyt.Nyt ei ollut aikaa.


 Sivun pituus on 5,5cm,ei mitään hajuakaan mitä olisi pitänyt olla,no,näillä mennään.Ei mene hyvä hukkaan.Yrittänyttä ei laiteta vai kuin se meni.
Tästä tulee kierrätystuote.Kukallinen on puuvillainen verho (käyttämätön kylläkin) ja valkoinen on vanhaa pöytäliinaa.(toivottavasti ilman tahroja)



 Yritin kuvata kuvioo pöytäliinasta.Huonosti onnistuin taas kerran.


Palat on ommeltu ensin käsin ja sitten sain ahaa elämyksen,haluan ommella koneella koristeompeleen (annoin nimeksi harakanvarpaat)
Saas nähdä saanko päiväpeitteen aikaiseksi vai tyynyn.Intoa on taitoa ei,mutta kiva näitä on tehtailla.
Koriste on ommelltu Aurifil langalla.

Nyt jos jollakin on tietoa ja taitoja niin olisitko ystävällinen ja antaisit vihjettä kuin kannattaa ommella näitä.

Olen kovin kiitollinen vierailustasi sekä kommentistasi.

6 kommenttia:

  1. Kukkaset ja valkea kangas ovat rauhallinen yhdistelmä, koneella ommeltu tikki tuo kivaa piristystä, ehkä sinne tänne jokunen vähän värikkäämpi harakanvarvas. Itsetehty malli on helppo ja halpa, kunhan ovat samankokoisia. Pikkuhiljaa syntyy suurempaakin pintaa. Irmeli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irmeli.Mallineet sain toki samankokoiseksi,ensin piirsin ja sitten monistin ja saksimaan vaan.Mietin myös itse josko ompelisin myös värillisellä langalla jotain piperrystä...nähtäväksi jää.

      Poista
  2. HIENO! Tosi nätti kyllä tulee. Tuo koneella ompelu onkin hyvä idea, käsin tehden kovin kovin työläs.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vekki.Toki noissa on ensin ommeltu käsin ja yritin olla nokkela ja ommella koristeompeleen koneella.Saa nähdä mitä tulee.

      Poista
  3. Vitsi sentään, tulee kaunista. Munkin mielestä tuo kukka/valkoinen yhdistelmä on kaunis. Herkkä. Nään silmissäni sellaisen hiukan romanttisen peiton. Nuo "harakanvarpaat" kyllä näyttävät hyvinkin käsintehdyiltä. Antavat mukavasti rouheutta ja kolmiulotteisuutta. Nyt kun olet alkuun päässyt, se vie mennessään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Poutapilvi.Tämä on kyllä unelmieni haaste ja samalla harjoitustyö.Kunhan olen oppinut kunnolla tämän tekoa ja saanut valmiiksi niin aloitan sitten uuden peitteen.Aikaa siihen tosin menee mutta haitanneeko tuo.

      Poista