lauantai 16. joulukuuta 2017




                                                   Hieman Joulua





Mies joka asuu samassa taloudessa kanssani laittaa joka vuosi rappukäytävään jonkin koristeen joka sopii kyseiseen juhlaan.Nyt on vuorossa joulu.Näillä yritetään ilahduttaa naapureita ja yleensäkin niitä jotka liikkuvat tässä rapussa.Hieman hän on nirso,ei voi laittaa edellisvuoden juttua vaan aina keksittävä jotain uutta.Nyt on pyöreä yksinkertainen härpäke,mutta kai tämäkin ajaa asiaa.




Minä olen taas hurahtanut sisällä,kuusi tuli laitettua jo itsenäisyyspäiväksi.On kuulema liian aikaista mutta ei tehonnut minuun.
Jos ajattelen toisten kuusia niin ne ovat värikkäitä sekä kauniita.Minä koristelen yleensä valkoisella,nyt on muutama kultainen kello sekä käpy,mutta valkoinen on pääväritys.Lisänä on ns.vuosikoriste jotka on valmistanut Anu Ek,hän hopeaseppänä tekee vuosittain näitä koristeita.Kauniita ovat jokavuosi ja niinpä odotankin mitä hän on nyt suunnitellut ja valmistanut.Onneksi ensiviikolla selviää ja saa ripustaa sen kuuseen.



Oikein ihanaa ja rauhallista Joulua teille kaikille jotka vierailette täällä.


Kiitos vierailustasi ja kommenteistasi.Kiva että jaksatte käydä katselemassa.

3 kommenttia:

  1. Ihana juttu tuo miehesi idea koristella. Ja onhan tuo valkoiseksi koristeltu kuusi todella kaunis. Meillä kotona ennen oli aina tapana koristaa kuusi tietyin värein.
    Oikein ihanaa joulun aikaa teille molemmille ja uusin ideoin kohti ensi vuotta.

    VastaaPoista
  2. Noita joulukransseja voi tehdä niin monesta materiaalista. Omani ilmestyvät jouluksi ulko oviin, tammenterhot ja kävyt ovat nähneet monet joulut. Mukavaa joulun aikaa. Irmeli

    VastaaPoista