tiistai 24. tammikuuta 2017

Jatkoa tallukkaista Tänään olin Ainolla opissa mutta sitä ennen olen tikannut päällisen,välivuoren sekä sisävuoren yhteen.Kovin olin huono keksimään tikkausmallia.Aihio on naulattu lestiin kiinni ja aletaan muotoilemaan sitä.Sisävuorena on todella napakka puuvilla ja nyt meinaa olla ongelmia kun ompelen sisäpohjaa kiinni.Ei auta vaikka kuin on käyräneula.Nyt kysytään sormia, ja voinkin todeta et sattuu niin hiivatisti et pakko pitää taukoa.


 Tässä on sisäpohja naulattu kiinni lestiin jotta pysyy paikoillaan.
Perjantaina menen taas oppimaan uutta asiaa ja sitten saatte lisää kuvia kun ollaan seuraavassa vaiheessa.Sanoisin että vaativaa mutta kivaa.Kyllä Ainolla on "lehmänhermot"....hän opettaa niin hienosti ja perusteellisesti,jopa minä saatan oppia tekemään näitä aivan itsekseni....saas nähdä kuin käy.

4 kommenttia:

 1. Voi miten upeat tossut. Onko tuo huovutettu vai tikattu vain materiaalit yhteen. Tuollaisia haluaisin minäkin oppia tekemään.

  VastaaPoista
 2. Kangas on kierrätystä eli naisten takki joka on villasekoitetta.Huovutettu koneessa ja laitettu sisä sekä välivuori ja tikattu kaikki yhteen.Jatkoa seuraa eli seuraa blogia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin seuraan, on niin mielenkiintoista!

   Poista
 3. Tallukkaat ovat kantapalaa vaille valmiit.....eiköhän viikonloppuna ole lopullinen kuva

  VastaaPoista