lauantai 21. tammikuuta 2017Jotain on opittu

Minulla oli ilo päästä Tallukasmestari Aino Lumon opetukseen ja vieläpä voisi sanoa,että yksityis oppiin.Noh,todellisuudessa meitä on kaksi oppilasta.On muuten uskomattoman ihanaa oppia kuin tossut syntyy.Itse aloitin aivan nollasta eli tein lestien päälle kaavat aivan ekaksi.


 tässä on sisäpohjan kaava(oikealla) itse pohja leikattuna.Pohjassa on kolme kerrosta....vuori,välivuori ja varsinainen pohja.

 päällisen kaava irroitettuna lestistä


 tän näköinen on päällisen kaava lopullisesti

 sisäpohjat tikattunanämä kuvat ovat päällisestä.Vähänkö on hassun näköinen.Vuori on pinkki ja päällinen v.punainen.Minulla on puuvilla vanu välivuorena ja todella napakka puuvillakangas sisävuorena.Päällinen on kierrätystä,naisten villakangas takki purettu ja pesty koneessa,kangas huopui jonkin verran mutta niin oli tarkoituskin.
Näihin minä tarviin sitä käyrää naskalia kun aloitan kunnollisen ulkopohjan onpelun...odotan innolla sinne pääsyä.Paljon on vielä edessä ennen pohjia,esim.päällinen täytyy tikata ja siitä laitan kuvia kunhan saan sen tehtyä

2 kommenttia:

  1. Sinä onnekas! Luin juuri eilen jostain lehdestä jutun tästä tallukasmestarista ja ajattelin, että tuota hommaa olisi hauska kokeilla!

    VastaaPoista
  2. Kiitos....todellakin oli tuuria,katsotaan kuinka opin homman.Toivottavasti saan joskus itsenäisesti kasaan tossut.

    VastaaPoista